Jídelníček

týden od 16.3.2020

PONDĚLÍ                    
Přesnídávka
Polévka přerušení provozu MŠ
Oběd
Svačina
ÚTERÝ                                 
Přesnídávka
Polévka
Oběd
Svačina
STŘEDA                      
Přesnídávka
Polévka
Oběd
Svačina
ČTVRTEK                                                                       
Přesnídávka
Polévka
Oběd
Svačina
PÁTEK
Přesnídávka
Polévka
Oběd
Svačina
1. Obiloviny obsahující lepek  (pšenice 1a, žito 1b, ječmen 1c, oves 1d , špalda 1e, kamut 1f) a výrobky z nich
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody (mandle 8a, lískové ořechy 8b, vlašské ořechy 8c, kešu ořechy 8d, pekanové ořechy 8e, para ořechy 8f, pistácie 8g, makadamie 8h) a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich,