Jídelníček

týden od 18.11. – 22.11. 2024

PONDĚLÍ                          
Přesnídávka  Rýžová kaše s ovocem, borůvkový čaj 1a,7
Polévka Celerová s luštěninou 1a,9
Oběd Krůtí maso na kmíně, divoká rýže, Dobrá voda, čaj, dospělí moučník 1a,3,7
Svačina Chléb, zeleninová pomazánka, mléko, čaj, kedluben 1a,7
ÚTERÝ                            
Přesnídávka  Houska,šunková pěna,citrónový čaj, zeleninový talíř 1a,7
Polévka Pohanková 1a,9
Oběd  Zapečené těstoviny po uhlířsku, voda s citrónem, čaj 1a,3,7
Svačina Veka,špenátová pomazánka, čaj,zeleninová obloha 1a,7
STŘEDA
Přesnídávka  Slunečnicový chléb, pomazánka z tofu,mléko, čaj, jablko 1a,1b,6,7
Polévka  Zeleninový krém 1a,9
Oběd
Žemlovka s jablky a tvarohem, bílá káva,čaj 1a,3,7
Svačina Rohlík, liptovská pomazánka,mléko,ovocný čaj, zeleninová obloha 1a,7
ČTVRTEK
Přesnídávka  Lipánek, rohlík, citrónový čaj, ovocná mísa 1a,7
Polévka  S játrovými noky 1a,3,9
Oběd Segedinský guláš, houskový knedlík, Rajec, čaj 1a,3,7
Svačina  
Rohlík,sýrová pomazánka,mléko,čaj,mandarinka 1a,7
PÁTEK
Přesnídávka  Chléb, domácí rybí paštika,citrónový čaj, zeleninový talíř 1a,4,7
Polévka  Brokolicová 1a
Oběd   Karbanátky s masem a zeleninou, bramborová kaše, okurka, čaj, voda s citrónem 1a,3,7
Svačina  
Houska s máslem,kakao, čaj, ovocná mísa 1a,7
1. Obiloviny obsahující lepek  (pšenice 1a, žito 1b, ječmen 1c, oves 1d , špalda 1e, kamut 1f) a výrobky z nich
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody (mandle 8a, lískové ořechy 8b, vlašské ořechy 8c, kešu ořechy 8d, pekanové ořechy 8e, para ořechy 8f, pistácie 8g, makadamie 8h) a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich,

týden od

PONDĚLÍ
Přesnídávka  
Polévka  
Oběd  
Svačina  
ÚTERÝ
Přesnídávka  
Polévka  
Oběd  
Svačina  
STŘEDA 
Přesnídávka   
Polévka  
Oběd
 
Svačina  
ČTVRTEK
Přesnídávka   
Polévka  
Oběd  
Svačina 
 
PÁTEK
Přesnídávka   
Polévka  
Oběd    
Svačina   
1. Obiloviny obsahující lepek  (pšenice 1a, žito 1b, ječmen 1c, oves 1d , špalda 1e, kamut 1f) a výrobky z nich
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody (mandle 8a, lískové ořechy 8b, vlašské ořechy 8c, kešu ořechy 8d, pekanové ořechy 8e, para ořechy 8f, pistácie 8g, makadamie 8h) a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich,