Jídelníček

týden od .22. 7.- 26.7.2024

PONDĚLÍ                          
Přesnídávka Chléb, domácí rybí paštika, zeleninová obloha, citrónový čaj 1a,4,7
Polévka Celerová s těstovinou 1a,3,9
Oběd Kuřecí plátek na žampionech, rýže, dospělí moučník, voda s citrónem, čaj 1a,3,7
Svačina Corny rohlík, česneková pomazánka, mléko, čaj, jablko 1a,1b,6,7,11
ÚTERÝ                            
Přesnídávka Sójová houska, pomazánka tofu, mléko, čaj,hrozno 1a,6a,7
Polévka Gulášová 1a,9
Oběd  Francouzské brambory, okurka, Dobrá voda, čaj 1a,3,7
Svačina Rohlík s máslem,, kakao, čaj, ovocná mísa 1a,3,7
STŘEDA
Přesnídávka  Vekový chlebíček obložený šunkou a zeleninou, citrónový čaj 1,7
Polévka Jáhlová se zeleninou 1a, 9
Oběd
Krůtí maso po pražsku, houskový knedlík, ovocný nápoj, čaj 1a,3,7
Svačina Dalamánek, ředkvičková pomazánka, mléko, zeleninová obloha, čaj 1a,1b,7,11
ČTVRTEK
Přesnídávka  Vánočka, kakao, ovocná mísa, ovocný čaj 1a,3,7
Polévka Kuřecí vývar se zvířátky 1a,3,7
Oběd Domácí sekaná, bramborová kaše, zeleninový salát, Rajec, 1a,3,7
Svačina 
Chléb, máslo,mléko, nektarinka 1a,7
PÁTEK
Přesnídávka Chléb, vyšebrodská pomazánka, mléko, čaj, ovocná mísa 1a,7
Polévka Zeleninový krém 1a,9
Oběd Nudle s tvarohem, bílá káva, čaj 1a,3,7
Svačina  Rohlík,selská pomazánka, mléko, čaj, zeleninový talíř 1a,7
1. Obiloviny obsahující lepek  (pšenice 1a, žito 1b, ječmen 1c, oves 1d , špalda 1e, kamut 1f) a výrobky z nich
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody (mandle 8a, lískové ořechy 8b, vlašské ořechy 8c, kešu ořechy 8d, pekanové ořechy 8e, para ořechy 8f, pistácie 8g, makadamie 8h) a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich,

týden od

PONDĚLÍ
Přesnídávka  
Polévka  
Oběd  
Svačina  
ÚTERÝ
Přesnídávka  
Polévka  
Oběd  
Svačina  
STŘEDA 
Přesnídávka   
Polévka  
Oběd
 
Svačina  
ČTVRTEK
Přesnídávka   
Polévka  
Oběd  
Svačina 
 
PÁTEK
Přesnídávka   
Polévka  
Oběd    
Svačina   
1. Obiloviny obsahující lepek  (pšenice 1a, žito 1b, ječmen 1c, oves 1d , špalda 1e, kamut 1f) a výrobky z nich
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody (mandle 8a, lískové ořechy 8b, vlašské ořechy 8c, kešu ořechy 8d, pekanové ořechy 8e, para ořechy 8f, pistácie 8g, makadamie 8h) a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich,