Jídelníček

týden od  6.2. 2023 – 10.2.2023

PONDĚLÍ
Přesnídávka Domácí pudink s piškoty, borůvkový čaj, ovocná mísa 1a,3,7
Polévka Cibulačka 1a
Oběd Těstovinové rizoto s krůtím masem, okurkový salát, Dobrá voda,čaj 1a,3,7
Svačina Veka,česneková pomazánka, mléko, čaj, hroznové víno 1a,7
ÚTERÝ
Přesnídávka Sójová houska, kostelecká pomazánka, mléko, čaj, kedluben 1a,6,7
Polévka S játrovými knedlíčky 1a,3,9
Oběd Znojemský guláš, celozrnný knedlík, voda s citrónem, čaj,dospělí moučník 1a,1b,3,11
Svačina Chléb,mrkvová pomazánka,mléko,čaj,jablko 1a,7
STŘEDA 
Přesnídávka  Lipánek,rohlík, čaj, mandarinka 1a,7
Polévka Celerová s pohankovými vločkami 1a,7,9
Oběd
Nastavovaná kaše s cibulkou, zelný salát, ovocný nápoj,čaj 1a,7
Svačina Chléb,pomazánka s kuskusem, mléko,citrónový čaj, kapie 1a,7
ČTVRTEK
Přesnídávka  Domácí rybí paštika,chléb, čaj, zelenina 1a,4,7
Polévka Hrášková s kukuřičnými kuličkami 1a
Oběd Kuřecí závitek, divoká rýže,Rajec,čaj 1a,3,7
Svačina Celozrnný chléb, vaječná pomazánka, ovocný čaj,zeleninový talíř 1a,1b,3,7,11
PÁTEK
Přesnídávka Chléb,pomazánka z obilných klíčků, mléko, ovocný čaj, pomeranč 1a,7
Polévka Rajská 1a
Oběd   Francouzské brambory, okurka, Dobrá voda, čaj 1a,3,7
Svačina Rohlík s máslem a džemem,mléko, šípkový čaj, hroznové víno 1a,7
1. Obiloviny obsahující lepek  (pšenice 1a, žito 1b, ječmen 1c, oves 1d , špalda 1e, kamut 1f) a výrobky z nich
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody (mandle 8a, lískové ořechy 8b, vlašské ořechy 8c, kešu ořechy 8d, pekanové ořechy 8e, para ořechy 8f, pistácie 8g, makadamie 8h) a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich,

týden od  

PONDĚLÍ
Přesnídávka  
Polévka  
Oběd  
Svačina  
ÚTERÝ
Přesnídávka  
Polévka  
Oběd  
Svačina  
STŘEDA 
Přesnídávka   
Polévka  
Oběd
 
Svačina  
ČTVRTEK
Přesnídávka   
Polévka  
Oběd  
Svačina 
 
PÁTEK
Přesnídávka   
Polévka  
Oběd    
Svačina   
1. Obiloviny obsahující lepek  (pšenice 1a, žito 1b, ječmen 1c, oves 1d , špalda 1e, kamut 1f) a výrobky z nich
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody (mandle 8a, lískové ořechy 8b, vlašské ořechy 8c, kešu ořechy 8d, pekanové ořechy 8e, para ořechy 8f, pistácie 8g, makadamie 8h) a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich,