Jídelníček

týden od 26.2. – 1.3. 2024

PONDĚLÍ                          
Přesnídávka Sójová houska,lučina, mléko, citrónový čaj, ovocná mísa 1a,6,7
Polévka Květáková 1a
Oběd Krůtí maso v mrkvi, brambory, voda s citrónem, čaj 1a,7
Svačina Ovocná přesnídávka, piškoty, čaj 1a,3
ÚTERÝ                            
Přesnídávka Rohlík, selská pomazánka, citrónový čaj, zeleninová mísa 1a,7
Polévka Zeleninová s kuskusem 1a,9
Oběd Kuřecí maso na kmíně, rýže, Rajec, čaj, dospělí moučník 1a,3,7
Svačina Jablečný závin, kakao, jahodový čaj, ovocná mísa 1a,3,7
STŘEDA
Přesnídávka Chléb, tuňáková pomazánka, šípkový čaj,kedluben 1a,4,7
Polévka Fazolová 1a
Oběd
Karásky s mákem, bílá káva, čaj 1a,3,7
Svačina Chléb, pažitková pomazánka,mléko,čaj, zeleninový talíř 1a,7
ČTVRTEK
Přesnídávka  Šlehaný tvaroh s ovocem , piškoty, jahodový čaj 1a,3,7
Polévka Vývar se špaldovými noky 1a,1e,3,9
Oběd Rajská omáčka, těstoviny, voda s citrónem, čaj 1a,3
Svačina 
Slunečnicový chléb,pomazánkové máslo, mléko, čaj,kiwi 1a,1b,7,11
PÁTEK
Přesnídávka  Chléb, kostelecká pomazánka, mléko, šípkový čaj, zelenina 1a,3,7
Polévka Gulášová 1a,9
Oběd Pštrosí vejce, bramborová kaše, zeleninový salát, Dobrá voda, čaj 1a,3,7
Svačina  Rohlík,rajčatová pomazánka, mléko,čaj, zeleninový talíř 1a,7
1. Obiloviny obsahující lepek  (pšenice 1a, žito 1b, ječmen 1c, oves 1d , špalda 1e, kamut 1f) a výrobky z nich
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody (mandle 8a, lískové ořechy 8b, vlašské ořechy 8c, kešu ořechy 8d, pekanové ořechy 8e, para ořechy 8f, pistácie 8g, makadamie 8h) a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich,

týden od

PONDĚLÍ
Přesnídávka  
Polévka  
Oběd  
Svačina  
ÚTERÝ
Přesnídávka  
Polévka  
Oběd  
Svačina  
STŘEDA 
Přesnídávka   
Polévka  
Oběd
 
Svačina  
ČTVRTEK
Přesnídávka   
Polévka  
Oběd  
Svačina 
 
PÁTEK
Přesnídávka   
Polévka  
Oběd    
Svačina   
1. Obiloviny obsahující lepek  (pšenice 1a, žito 1b, ječmen 1c, oves 1d , špalda 1e, kamut 1f) a výrobky z nich
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody (mandle 8a, lískové ořechy 8b, vlašské ořechy 8c, kešu ořechy 8d, pekanové ořechy 8e, para ořechy 8f, pistácie 8g, makadamie 8h) a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany – v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich,